Velkommen til min JoyJumper blog. Her vil jeg komme med tips og info innen hest, hestehold, rytterinfo, konkurranser og ridning som jeg håper mange vil ha glede av.

Mitt mål er at innholdet skal være positivt og nyttig for alle som er glad i hest. Mye er mine egne erfaringer og møter med ulike personer, hendelser og opplevelser innen hestemiljøet i Norge og andre land vi har besøkt på denne spennende reisen jeg har vært så heldig å få være med på. Vil også forsøke å være en klar stemme i en «jungel» av hva man skal velge og hva man faktisk trenger av ulike typer utstyr til hest og rytter ut i fra hvor man ønsker å være i sin heste verden. Kommer også til å skrive om ulike typer hestehold, sykdommer, skader og annet som møter en når man har hest. 

Jeg var selv rytter tidligere og har alltid vært en «hestejente» men har nå gått over til å bli mor til en gutt som rir aktivt sprangridning og nå går på Toppidrettsgymnaset i Skien/Sprangridning.

Hovedinnholdet vil være om hest og ridning generelt, men min sønn og hans hest, samt hans sponsorer vil være en del av bloggen som man kan følge, og få informasjon om.