Morsomt, nervepirrende, fellesskap = Lagkonkurranser

Når man føler ekstra mye står på spill!

Lagkonkurranser gir ofte ekstra mye nerver. Alle ønsker å levere sitt beste og ingen ønsker å være den som gir laget feilpoeng, og kanskje ødelegger muligheten for å komme videre til finalen. Dette skaper en ganske spesiell dynamikk mellom deltagerne på laget, men også mellom de ulike lagene. Gleden ved å lykkes som lag blir dobbelt så stor når man kan dele gleden med gode venner og kolleger. Skuffelsen blir også stor om man ikke lykkes med sin runde, men her slår gruppedynamikken inn, med støtte og trøstende ord fra de andre på laget. Alle har den samme erfaringen og vet hvor vanskelig det er å ri feilfrie runder. 

 

Her er en film fra Erwin og Ellie i omhoppningen. De leverte en flott feilfri runde i grunnomgangen, 1. kvalifisering i Norgescupen i Arendal. Laget ble klart for omhoppning, men som du vil se får de ett riv på første hinder. Det var flere på laget som fikk feil i omhoppningen så «heldigvis» var ikke han alene om å få litt trøbbel.

Lagene kan bestå av 3 eller 4 ekvipasjer, der de 3 beste ekvipasjene teller. Det betyr at er man 4 på laget, så gjelder det at minimum 3 ekvipasjer rir feilfritt for at laget skal bli stående med 0 feilpoeng. Om 2 av ekvipasjene får ett riv hver og de 2 andre rir feilfritt, vil laget bli stående med 4 feilpoeng. Er det kun 3 ekvipasjer på laget vil alle ekvipasjene telle, så da er det enda mindre rom for feil.

Er det flere lag med 0 eller likt antall feilpoeng etter grunnomgang går disse lagene videre til omhoppning. Alle ekvipasjer på laget skal ri både grunnomgang og omhoppning, så spenningen er ikke over før siste deltager på laget har ridd.

Vil si at dette er en av de mest spennende og gledelige former for konkurranser. Det var vår først lagkonkurranse og vi kan bare anbefale alle å være med på dette. Givende, morsomt og veldig spennende å være en del av ett lag hvor alle ønsker hverandre det beste, og alle gjør det beste for hverandre.

Erwin, Ellie og Nova

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.